Γήπεδο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΓΗΠΕΔΟ ΥΜΗΤΤΟΥ (ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ)
Τύπος: Συνθετικός χλοοτάπητας.
Διαστάσεις: 95 x 65
Χωρητικότητα: 250.
Διαθέτει αποδυτήρια.

Το γήπεδο είναι κάτω από το θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη και ακριβώς δίπλα στο Εργάνης-Βύρωνα.
gipedoimittou

 

 

 

 

 

 

 

BASKET

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΑΦΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
dafni2

Χωρητικότητα: 1.200
Κτίστηκε το: 1992

Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στη Δάφνη, μία περιοχή 3 χλμ νότια του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθείστε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι την Πλατεία Καλογήρων και στρίψτε δεξιά στη Λεωφόρο Παπαναστασίου. Συνεχίστε για 500 μέτρα και θα δείτε το γήπεδο στα δεξιά σας.

Μπορείτε να πάτε στο κλειστό εύκολα χρησιμοποιώντας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μέσω της γραμμής 2 του Μετρό θα φτάσετε στον σταθμό “Δάφνη”, στην Πλατεία Καλογήρων. Από εκεί μπορείτε είτε να πάτε με τα πόδια στο γήπεδο είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα πολλά λεωφορεία που από την πλατεία φτάνουν στο κλειστό μέσω της Παπαναστασίου. Επιλέξτε κάποιο από τα 131, 217, 218, 229 ή 232 και κατεβείτε στη στάση “Γυμναστήριο” (είναι η δεύτερη μετά την Πλατεία Καλογήρων).

Πληροφορίες: Το γήπεδο φέρει το όνομα του Δαφνιώτη ολυμπιονίκη του tae-kwon-do στο Σύδνεϋ, Μιχάλη Μουρούτσου. Είναι εξαιρετικά μικρό και με αρκετά παράξενη διάταξη εξεδρών σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν η έδρα του ΑΟ Δάφνης για αρκετά χρόνια στην Α1 και την Α2 (η ομάδα δεν υφίσταται πλέον, μετά τη συνένωση με τον Αμύντα Υμηττού το 2010).
Το κλειστό ανήκει στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ STADIA.GR

Comments are closed.