Στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του.

Δυστυχώς μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής και το 1-1 του Θριάμβου με την Κηφισιά 2010 η ομάδα μας δεν έχει ελπίδες για να καταλάβει την 13η θέση και κατά τα φαινόμενα (και αν είναι σωστή η πληροφορία που έχουμε ότι η 14η θέση του ομίλου μας οδηγεί 100% στον υποβιβασμό) μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αθήνας παίρνει το δρόμο της για την χαμηλότερη κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Έτσι η 4η Μαίου 2019 γράφεται ως η χειρότερη (μέχρι στιγμής ελπίζουμε) σελίδα της ομάδας μας αφού και μετά το κατρακύλησμα από την εθνική κατηγορία στις αρχές της δεκαετίας του 90, ποτέ δεν έφτασε μέχρι την Γ’ Αθηνών.

Έτσι από σήμερα αντιμετωπίζουμε μια νέα κατάσταση. Η ταπεινή άποψη του γράφοντος είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για καταλογισμό ευθυνών και “εμφύλιους τσακωμούς” για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…

Γιατί έχει και πιο κάτω από τη συμμετοχή στη Γ Αθηνών… Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Ας ελπίσουμε και ας προσπαθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας από το πόστο του να βάλουμε μία τελεία στην πορεία της καταστροφής.

Η σελίδα μας, το paothriamvos.gr (όπως φαντάζομαι και το γκρουπ φιλάθλων του Θριάμβου στο facebook) αυτό που μπορεί να κάνει προς το παρόν είναι να διαθέσει χώρο σε όποιον θέλει ανώνυμα ή επώνυμα να πει τη γνώμη του κόσμια και χωρίς προσβολές για το πως μπορεί ο Θρίαμβος να υπάρχει αύριο και να πάρει και πάλι τα πάνω του

Καλή τύχη στην ομάδα μας. Θα την χρειαστεί!

Για την υπογραφή ο διαχειριστής του paothriamvos.gr


This entry was posted in Θρίαμβος Ποδόσφαιρο. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *