Ηττα σαν Νίκη

Σπάνια ένα παιχνίδι χωρίς πολλά γκολ και ευκαιρίες είναι τόσο καλό όσο αυτό που παρακολουθήσαμε την περασμένη Κυριακή ανάμεσα στον Υμηττό μεταξύ Θριάμβου και Τραχώνων. Ο Θρίαμβος έδωσε ένα πολύ δυνατό τεστ με την (κατά την ταπεινή μας άποψη) καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μια ομάδα που μπορεί να μην διακρίνεται για την τεχνική της αλλά έχει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα (ταχύτητα, αντοχή) όπως και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Σχεδόν σε όλο το εννενηντάλεπτο έγιναν όλες και όλες τρεις ευκαιρίες (δύο από τους φιλοξενούμενους και μία από την ομάδα μας) μέχρι το γκολ που έκρινε τον αγώνα από τους Τράχωνες (τελικό σκορ 0-1, ημίχρονο 0-0). Ο Θρίαμβος απέδειξε ότι απέναντι σε ποιοτική ομάδα μπορεί να αντέξει και να ελπίζει σοβαρά σε κάτι καλό.

Η εμπειρία σίγουρα μας στοίχισε και βάρυνε στην τελική έκβαση… Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι υπομονή και συγκέντρωση στους επόμενους αγώνες για να μαζέψουμε όσο μπορούμε περισσότερους βαθμούς και να πιστοποιήσει η ομάδα αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο:

Ότι ο Θρίαμβος έχει αλλάξει πρόσωπο και μπορεί να πετύχει φέτος σπουδαία πράγματα.

This entry was posted in Ανδρικό, Θρίαμβος Ποδόσφαιρο. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *