Πάλι σταυροδρόμι…

Ο Θρίαμβος της καρδιάς μας βρίσκεται και πάλι φέτος το καλοκαίρι σε ένα σταυροδρόμι. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πια συνηθισμένοι στις δύσκολες καταστάσεις με την ομάδα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και φέτος η κατάσταση δεν είναι εξίσου ή και ακόμα πιο δραματική από πέρυσι τέτοιο καιρό.

Γράφουμε αυτές τις γραμμές γιατί θέλουμε να απευθύνουμε τελευταία έκκληση σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ (προσοχή όχι ιμιτασιόν.. από αυτούς είμαστε εντάξει…) Θριαμβιώτες παλιούς και νέους να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 27 Ιουνίου μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώνεται.

Ανησυχούμε ιδιαίτερα για το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Θριάμβου αλλά και για την αξιοπρέπεια του που χάνεται σιγά σιγά.

Ο Θρίαμβος και θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά παράλληλα θα υπερασπίσει την οικογένεια του χωρίς συμβιβασμούς. Σε αυτό το διπλό στόχο εμείς θα είμαστε παρόντες πάντα… στο γήπεδο, στις συνελεύσεις, στις προπονήσεις, οπουδήποτε ζει και αναπνέει ο Θρίαμβος. Αυτό ας το έχουν υπόψην τους όλοι.

Καλούμε γνήσιους Θριαμβιώτες, φιλάθλους, παλιούς παίχτες, προπονητές, παράγοντες να παρεβρεθούν και να στηρίξουν με οποιδήποτε τρόπο εκείνοι κρίνουν το σύλλογο στη Γενική του Συνέλευση  τη Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 19.00 – 21.00 στον πολυχώρο του Γυμνασίου Δαφνης (Ρουμπεση).

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ.

“Φίλαθλοι Θριάμβου Αθηνών”

This entry was posted in Editorial. Bookmark the permalink.

One Response to Πάλι σταυροδρόμι…

  1. ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ ΔΗΜ says:

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *