Μια από τα ίδια

thr_fan2Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο Θρίαμβος δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων με τον οποίο έμεινε στο 0-0, παίρνοντας 1 βαθμό για την δύσκολη (όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) συνέχεια του πρωταθλήματος. Το χειρότερο για την ομάδα δεν είναι τόσο οι νέοι πεταμένοι βαθμοί αλλά η εμφάνιση που επαναλήφθηκε και σήμερα. Χωρίς νεύρο, χωρίς οργανωμένο τρόπο παιχνιδιού αλλά πάνω απ΄ όλα χωρίς την απαραίτητη θέληση και δυναμισμό, στοιχεία που είναι απαραίτητα για το πρωτάθλημα της Α Αθηνών, ένα πρωτάθλημα που όλοι ξέρουν ότι παίζεται περισσότερο στη δύναμη παρά στην τεχνική. Ελπίζουμε σύντομα να υπάρξουν οι απαραίτητες ενέργειες από όσους έχουν την ευθύνη του τμήματος ώστε να παρουσιάσει η ομάδα πάλι το καλό της πρόσωπο, αυτό που βλέπαμε μέχρι και τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη. Θυμίζουμε ότι με 22 βαθμούς σε 17 αγώνες και με ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, ο Θρίαμβος θα πρέπει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει γιατί πιθανότατα θα αντιμετωπίσει ορατό το κίνδυνο του υποβιβασμού, ανάλογα πάντα και με το πόσες θέσεις θα οδηγήσουν την νέα χρονιά στην Β Αθηνών.

Θρίαμβος: Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Κατσουρίδας (79 λόγω τραυματισμού Συμεωνίδης), Θεμελίδης Δ, Λιόλιος, Ζαγκλής, Παππάς, Ευαγγελόπουλος, Σαλαπάτας, Μαστρογιάννης, Μαντακίδης (86′ Χατζίου)

Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων: Στουραϊτης, Δούκας (46′ Κωνσταντινίδης), Κάσσος, Καρίτζης, Γιάκας, Ζέλο, Ρέτζοβ, Λέκκας, Σοφικίτης (2′ Σταματάκης), Παπανικολάου, Κίτσιος (90′ Παπαδόπουλος)

This entry was posted in Θρίαμβος Ποδόσφαιρο. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *